Hva velger du?

Hei Fredag..Helgefrien min er igang å det har vært en innholdsrik uke på jobb..Det som er bra med å jobbe innen #helsevesnet og #eldresomsogen er at ikke alle dager er lik? Er du en slik person som må ha like arbeidsdager å må vite til enhver tid hva som skal skje? Rutiner må man jo ha hvis ikke går arbeidsdagen på halv 8 å det er det jo ingen som vil,men at dagene er variert er bare bra synes jeg.

Hva velger du når det kommer til jobb? Jeg har alltid likt eldre mennesker å var veldig gla i besteforeldrene mine. Å det er noe med di eldre menneskene å alle historiene mange av dem kan fortelle..Å var det bedre før? Ikke vet jeg,men det var bedre før mobilen kom,før #fb kom å alt annet som opptar tiden vår så altfor mye..Eldre mennesker har tid..Tid til å snakke å høre..

Det er det jeg liker..Eldre mennesker har åsså mye humor..De sitter ikke bare i en stol med tennene på tørk..

Men det er jo ingen hemmelighet at innen #eldreomsorg og generelt helsenorge så ønsker vi oss så mye mere..Vi ønsker oss: flere ansatte og fagfolk både på sykehus og sykehjem

økomonisk hjelp og medisinsk hjelp til di som trenger det

økonomisk hjelp til dem som er hjemme å blir behandlet

flere og bedre medisiner både til unge og eldre

Synes at Norge er så feig når det gjelder medisiner som i mange andre land har godkjent å bruker som kan hjelpe mye mere enn det som tilbys idag..

 

Ja det var litt avsporing på #innlegget mitt,men du sjønner hva jeg mener..

Næi du må velge selv hva du mener,men å mene noe er viktig..

 

Ønsker deg en fin kveld😊

Egentid

Sitter å #blogger i #frisørstolen..Fridag å den skal nytes..Har planer om å gå på kafe etterpå..slappe av å ta fri fra husvask og klessvask..haha..😂Håper det går bra med deg..Ikke bruk tid på unødvendige ting og negative tanker..Vær litt streng med deg selv å si at du trenger ikke være med på samtaler og tanler som du ikke trenger..Det kan være vanskelig å det er en treningssak som du må jobbe med..

Så idag har jeg en #ego dag å det trenger vi alle😊

 

 

 

Et litt kort #innlegg fra meg nå,men skal prøve å skrive litt mere senere😊

Takk for at du leser bloggen min

Ny bloggside😊

Da fikk jeg den etterlengta #mailen om at #bloggen min er flytta å det gledes virkelig..takk for at du leser det jeg skriver😊

 

Hær i huset skjer det ikke så mye..slapper av til arbeidshelg som begynner imorgen..

 

Ha det bra så lenge å kos deg

MORSDAG

Hei alle sammen..Snart er det #morsdag..Det har jeg hatt  når denne #søndagen kommer i 16 år..Tiden går så fort..

Kunne ikke vært mere glad i barna mine..Ikke stoltere nok enn av mine barn å vet at alle foreldre føler det samme om sine kjære..Enten du har 2 eller 10..Husker min første #morsdag..Da #forlovet jeg å min mann oss..Å det er gravert i ringene våre..Et år senere #giftet vi oss..

Velger å ikke legge ut bilde av #barna mine da dem ikke ønsker å komme ut på denne #bloggen å det er helt greit..Dem har et privatliv uansett alder så det er bare å respektere😊 Dem får bestemme selv hva dem vil gjøre når den tid er inne. 

Er det ikke flott med barn(se bort ifra våkenetter..#omgangssjuke osv)? Det beste som kunne ja skjedd å vi sitter ofte på jobben å snakker om barna våre å hvor fort tiden går. Noen jeg jobber sammens med har jevnaldrene barn å husker mange gode samtaler som har vært siden våre eldste #barn bare var rundt 8-9 år…Man er evig bekymret uansett hvor #gammel dem blir å man håper man har gitt dem di rette #verdiene..Men at dem skal få lov å prøve å feile selv for det er det man lærer av..

Å det er på godt og vondt..Viktig å gi dem #tillitt å ikke gå dem i sømmene hele tiden..Man kan ikke overvåke dem..Da ender det som regel opp med at dem ikke forteller deg noe som helst å det er ikke bra.

Man skal heller ikke snakke #dritt om andres barn..For det er nok mye rart som blir sagt rundt middagsbordet av oss voksne(ja jeg tar oss som foreldre å di som ikke har barn) det er vi som er lærere for egne å andre sine barn. Å legge seg opp i hva andre gjør med barna sine har man ingenting med så lenge det ikke er til noen fare da..Men sunn fornuft å passe seg for hva man sier er viktig.

Vi voksne kan være noen #mobbere å tro at vi ikke blir oppdaget eller at ungene ikke»får med seg hva man sier,men det er helt feil..

»småe gryter har åsså ører» å det er mye sant i det..

Er iallefall #takknemmlig for mine flotte barn å det vil jeg alltid være med å uten feiler..Eller hva er feil? Vi har da selv vært ung? Joda det har vi vært..

Håper du som voksen er et #forbilde for di barna du møtetr å ikke snakker ned om noen..Man får tenke hva man vil,men ikke alltid lurt å si ting høyt..

 

 

Håper #du får en fin morsdag om du har et eller flere barn

 

 

Takk for at du leser #bloggen min🌸

HUSMOR Vasker #dusjen

Ja mine venner å uvenner..kjente å ukjente #lesere..Er det en bra lørdag da hos dere? Håper du har det bra..Har blitt litt forkjøla å drar på med en 5-6 nys av gangen..Tett i huet,men humøret er det ikke å si noe på..Litt rart hvordan man er i jobben sin..Tenker på at man gir medisiner osv..Men når man selv blir #syk så er man altfor lite flink til å ta en paracet eller ibux eller hva det måtte være for å føle seg bedre..Er det ikke rart..?

Man føler seg ikke som en kriminell men man er altfor slurvete med å ta vare på seg selv..

#Blogginnlegget mitt ja..Husmor..I denne skrivende stund har jeg en stoor balje med klær som venter på å bli vasket..å vet du hva? Ellers så er alt annet iorden hær i hjemmet..Støvete vinduskarmer har jeg ikke nå lengre for jeg tok den store helgevasken for noen dager siden..Jaa så flink at det er ikke måte på..Haha..Men det er digg å være ajour med huslige oppgaver..Pleier å si at den «hushjelpa» vi har er virkelig flink å at hun fortjener en hårklipp å farging snart..Har lagt inn ei bestilling så det ordner seg..Haha..Fikk forresten svar om at #bloggen min kommer til å bli flyttet så da kan jeg fortsette..

Dere må være snill å #dele slik at den kan vokse seg stor..Hadde blitt suuperglad om dere gjorde det..

 

Dette ble et kort #innlegg fra meg..det er fordi at jeg skal ikke gjøre noe idag..bare slappe av å kose meg😊

 

Gjør det du åsså så snakkes vi

 

Klem fra meg til deg..

ps:husk å #del innlegget mitt❤️

Evig Liv…

God søndag å håper dere har hatt ei fin helg..

Har hatt #turnusfri å det var godt😊Selv om man har gode #kollegaer så er det godt når man kan komme seg hjem..haha..Igår gjor vi ikke så mye..eller jeg er jo ikke arbeidsledig..er jo hele tiden noe å gjøre hjemme,men ellers så har det vært en rolig helg. Idag er det 5 år siden min kjære svigermor gikk bort å tiden flyr..var på graven å tente #lys..Denne gangen gikk det bra..Sist gang var det såvidt jeg klarte å gå inn porten på #kirkegården..Hun sto liksom å ventet på meg..Det var helt sykt..Jeg begynte å gråte med engang jeg kom til graven å en merkelig #følelse kom over meg..Men jeg vet hvorfor jeg følte det sånn..Den gangen vi var dær så hadde hun #bursdag..Huff det var så trist..Tenk minstemann var bare 4 år når hun gikk bort å eldstejenta var bare 11år..Det er tidlig å miste bestemoren sin..Men er lite man kan gjøre når #kreften ikke ville samarbeide å bare gjorde at hun ikke klarte det mere..

 

Ellers idag så har jeg i denne skrivende stund vært på #trening..jepp jeg kom meg ut av døra..Med lua godt tredd nedover ørene så gikk jeg ut i -12..Hadde ei bra økt på mølla å det ble rundt 5km..Måtte le med meg selv for det var en fyr som skulle springe på møllen ved siden av å han hadde skrudd den på max å det så ut som han skulle springe til verdens ende..haha..eller kanskje han skulle prøve å ta meg igjenn..Huff det er mange raringer på treningssentret..Ja inkludert meg..Jeg er ikke på jakt etter evig liv..Næi jeg kommer ikke til å bli 20 år..Jeg har vært 20 å noe idrettsutøver blir jeg ikke..haha..

Jeg tror på at man skal trene når man vil..Holde seg i normal form å ha det bra med seg selv..Den ræva blir å være stor..Men denne tjukka kan løpe…haha jada jeg er seig når jeg først blir varm i trøya å 5km på 45 min er jo søren meg ikke dårlig…

Næi det skal man ikke skjemmes av..haha.:Bedre enn å ikke trene..Det jeg hater mest er #styrketrening å jeg vet jeg må siden jeg jobber i #helsevesnet så det ble ei lita økt etter jogginga..Med noen kettlebells så var jeg fornøyd med økta..Bra jeg ikke drefset dem i speilveggen som var foran meg.:😂

 

 

Nå er det soffan å litt tv før jeg fortsetter med litt huslige oppgaver..Hushjelp ønskes😂

 

#takk for at du leser #bloggen min😊

 

Klem til deg fra meg🌸

Det e di dagan man ikkje orke

God torsdag til dæ..Kom hjem fra jobb å va såå syykt slitn..har egentlig ikkje vært ei så tung uka,men klart man blir slitn likevell med 100%jobb..mann å barn å alt som skal gjøres hjemme tell ei kvær tid..Det kreve sin dame vil æ si(å mann da) å få denna turnus/reisende jobb kabalen til å gå opp..Nåkka som æ syns vi e ganske flenk tell med å gå i hop..

 

Ja ok..kom hjem fra jobb å ramla rett på soffan å vips så va æ borte i 1 time å bråvåkna av at nån ringte på døra..steike kor æ skvatt førr den ringelydn vi har e heilt grusom ettersom den egentlig e ødelagt å det blir en sånn rar bzzz lyd😂ja det va naboen som skulle informere om nåkka..

 

Så kom den lille stemmen i hodet» skulle ikkje du trene idag»…kjente ikkje nån plass i denna skrottn at æ hadde løst å kle på mæ for å gå på trening..Gikk på kjøkkenet å så på temp ute..Fan så kaldt..Næi æ gidd ikkje..så kom den stemmen igjenn» kle på dæ å pell dæ på trening»😂

 

Ja så det endte opp med at æ tok fram treningsklean å gikk..Vet jo at det e godt når man bare kjæm sæ ut..Å nu e æ glad førr det.:

Kom hjem å skulle imponere minstemann med å vise kor store muskla mora har..haha..han syns ikkje det..haha..

Så da e det bære å fortsette så mora blir sterk😂

 

Håpe du har en fin dag å imorra e det #helg å æ har #turnusfri..Jippi det skal bli godt😊

 

 

Takk for at du læs #bloggen min

Fridag

#Mandag å fridag på meg😊 Skal si dagene går fort..Men nå er det nok sne eller sny som vi sier vi som kommer fra bygda..haha..

Ja kanskje æ skulle skrive på mi egen dialækt..E jo fra #harstad å det e vektig å holde på sånn man snakke..Ja..korsn går det ellers me dåkker? Hær i huset går livet sin vante gang..Har fått nån mld på siste #innlegget mett..Å det har vært bære positive tellbakemeldiner

Man skal være den man e å sånn e det me den saken😊Har ikkje hørt at i det man kjæm tell verdn så e det andre som skal bestemme ka du skal tenke å meine så vær snill å ikkje bli et domt kjøpbrød å la dæ styre av andres meininge..

Har egentlig ikkje nåkka #tema å #blogge om idag,men det e heilt iordn førr man treng ikkje være påslått heile tia..

Æ har en masse klea som vente på å bli brætta..kjøkkenet som vente på at nån skal rydde det å det skal nu bli gjort før det blir natt..haha..

Ellers så skal æ ha en #pt time idag å det blir nu spennanes..Æ som e så kalvbeint må jo bli vist korsn å skal stå med fotan når æ skal løfte vekte så æ ikkje skjæmme mæ heilt ut..haha..

Gubben skal nu åsså begynne å træne ilamme mæ å det e jo bra..Han træng nu åsså å røre på sæ

 

 

E dåkker begynt å træne tell den store #sommerkroppen 2019?..Næi ingen panikk hær hos mæ..Skynte mæ sakte å har ikkje nåkka ambisjona om å reversere kroppen tell 20 år førr det kjæm æ aldri tell å bli(lev i håpet..haha)

 

Ønske alle dåkker en fin #dag 

 

Klem fra mæ🥰

Jo Eldre Jo Frekkere☝🏻

Hei å god Fredag alle sammen..#media…hva skal man si? Det påvirker liten å stor enten man vil eller ikke..Jeg selv kan si at enkelte ganger i mitt liv har jeg blitt #påvirket enten innen #helse,#trening,#mote å hvordan man skal se ut for å passe inn..Men har egentlig vært meg selv hele tiden..Hatt den sminken jeg ville ha..gått i di klærne jeg har følt meg vell i..ja i det hele å det store gjort som jeg ville..

 

Stakkars di jentene å guttene som kjemper hver dag om å passe inn i samfunnet..skulker #skolen for en kvise i ansiktet eller friker ut om ikke venninnden svarer på #snappen iløpet av et sekund..

 

Et snart i en #alder av 39 år..har 2 flotte barn..gift snart i 14 år…livet er helt perfekt…Næi det er ikke alle dager som er det..Noen dager er rævva å da ønsker jeg meg laangt vekk uten mann å barn..Men det er #Normalt..Det er helt Vanlig å ha dårlige dager..Du blir ikke en dårligere person av den grunnen..Du er mere #verdt enn du tror..Du er #perfekt som du er..Vær et #forbilde for di som er yngre enn deg å klask deg i hodet å skjerp deg..Vær glad du våkner opp på morningen..Å har du dårlige dager..ja så la den dagen være dritt..

 

Det som er så flott med å bli #eldre er at man gir mere #faen..gir blanke i hva andre syns om deg..Det er mitt liv å min kropp å det er jeg som #bestemmer over #meg selv..NÆI jeg er ikke kommet i panikkalderen..Men jeg slår et slag for oss som sier å gjør akkurat som vi vil..😊

 

Som #per #fuggeli sier» gi litt mere faen»..:👍🏻

 

 

Dette er min kropp..Jeg er ikke 20 år lengre å har ikke noe ønske om å bli det heller..Jeg er som jeg er…har #født 2 barn…båret dem i 9 mnd..hatt søvnløse netter å er den dag idag evig bekymret for at noe skal skje med dem..Ja det er jeg jo for han jeg er gift med åsså så klart(må jo nevne han åsså)

 

 

Så vær snill å gjør hva du vil..vær litt sprø å gal å nyt livet😊👍🏻

 

Du er #perfekt akkurat som du er..Å vil du ta en #sjokolade..burger ja så gjør det da😊👍🏻

 

Ønsker alle en god fredag..strax avgårde på arbeidshelg..

 

 

klem fra meg

 

takk for at du #leser #bloggen min